Trees For All

Arctidled.fi auttaa kompensoimaan hiilidioksidipäästöjä. Kestävän liiketoimintatapamme ja ympäristön tuntemuksen kautta teemme yhteistyötä Trees For All -säätiön kanssa. Jokaisesta 100 saamastamme tilauksesta istutamme puun. Trees For All on tunnustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jolla on CBF-sertifikaatti, ja se toimii hiilidioksidipäästöjen kompensoimiseksi Alankomaissa. Jokainen voi tehdä osansa saadakseen Alankomaat hiilidioksidineutraaliksi. Lue lisää: www.treesforall.nl/en/

Puut imevät hiilidioksidia kasvaakseen. Puut hajottavat fotosynteesin avulla hiilidioksidia, käyttävät hiiltä puun muodostamiseen ja hapen erottamiseen takaisin ilmakehään. Hiili varastoituu siten puuhun, kuten se olikin. Puiden istuttaminen ei vain auta kompensoimaan hiilidioksidipäästöjä, vaan lisäksi puiden istuttaminen auttaa myös

  • maaperän suojelemisessa ja maan hedelmällisenä pitämisessä
  • veden ja ilman puhdistamisessa
  • sademäärän säätelemisessä
  • ekosysteemien säilyttämisessä

Hiilidioksidineutraali yrittäjyys

Yli 250 vuoden ajan hiilidioksidin määrä planeettamme ilmakehässä on kasvanut. Metsäkato ja fossiilisten polttoaineiden palaminen ovat pääasiallisesti tästä johtuvaa. Ajattele öljyn, hiilen ja maakaasun palamista. Tällä voi olla merkittäviä kielteisiä seurauksia ihmisille ja planeetalle tulevaisuudessa. Tästä syystä pidämme kestävää tuotantoa, kulutusta ja yrittäjyyttä tärkeänä. Arcticled.fi tekee kaikkensa ollakseen hiilidioksidineutraali ja kompensoidakseen hiilijalanjälkeään.

Meidän tavoitteemme

Olemme tietoisia siitä, että tuotteidemme toimittaminen aiheuttaa suuria hiilidioksidipäästöjä. Haluamme kompensoida toimintamme vaikutukset yhteiskunnalle ja ympäristölle. Osallistumalla Trees For All 1-2-puuprojektiin istutamme puun Alankomaissa ja Ugandassa jokaista 100:aa tilausta kohden. Tällä tavoin voimme istuttaa metsän yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tilauksesi antaa mahdollisuuden tähän!

Organisaationa pidämme tärkeänä, että mahdollisimman monet kuluttajat ja yritykset siirtyvät kestäviin, ympäristöystävällisiin ja kustannuksia säästäviin LED-lamppuihin. Tämä on hyvä ensimmäinen askel kohti kestävää maailmaa. Voimme kuitenkin tehdä paljon muutakin kuin säästää energiaa.

 

Asetimme itsellemme tavoitteen:

Vuonna 2019 istutimme 516 puuta.

Vuoteen 2020 mennessä tavoitteenamme on istuttaa vähintään 1000 puuta.

 

Auta meitä saavuttamaan nämä tavoitteet ja edistä kestävää maailmaa!