Menu
0
Arvio 8.8 yli 18 000 asiakkaalta
Nopea toimitus!
Ilmainen toimitus yli €199 tilauksille
Paras laatu!

Yksityisyys

Tietosuoja ja evästeet Ledstores Europe B.V.

20-04-2019

Henkilötietoja, jotka ovat yksityisyyttä koskevia arkaluontoisia tietoja, käsitellään verkkokauppamme kautta. Ledstores Europe B.V. pitää henkilötietojen huolellista käsittelyä erittäin tärkeänä. Siksi me käsittelemme ja suojaamme henkilökohtaisia ​​tietoja tarkasti.

Noudatamme käsittelyssämme yksityisyyden suojaan liittyvän lainsäädännön vaatimuksia. Tämä tarkoittaa muun muassa, että:

  • määrittelemme tarkoituksemme selvästi ennen henkilötietojen käsittelyä tämän tietosuojalausunnon kautta
  • rajoitamme henkilötietojemme keräämisen vain niihin henkilötietoihin, jotka ovat välttämättömiä laillisiin tarkoituksiin
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, joissa suostumusta vaaditaan
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi, mukaan lukien henkilötietoja käsittelevien osapuolten vaatimukset
  • kunnioitamme oikeuttasi käyttää, korjata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi pyynnöstäsi.

Ledstores Europe B.V. vastaa tietojenkäsittelystä. Tässä tietosuojalausunnossa selitämme, mitä henkilötietoja keräämme ja käytämme ja mihin tarkoitukseen kaupassa arcticled.fi. Suosittelemme, että luet tämän huolellisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja me tallennamme sinusta, ota yhteyttä Ledstores Europe B.V.

Tilausta käsitellessä

Kun teet tilauksen kanssamme, käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaksemme käsitellä tilauksesi perusteellisesti. Voimme sitten antaa henkilökohtaiset tietosi toimituspalveluumme tilauksen toimittamiseksi sinulle. Saamme myös tietoja maksustasi pankiltasi tai luottokorttiyhtiöltäsi.

Käytämme tätä varten sähköpostiosoitettasi, puhelinnumerosi, laskutusosoitettasi, seurantatietojasi ja maksutietojasi. Teemme tämän perustuen lupaasi. Pidämme nämä tiedot, kunnes tilauksesi on toimitettu sinulle. Säilytämme tiettyjä asiakastietoja pidemmän aikaa lakisääteisen verojen pidättämisvelvoitteen vuoksi.

Teemme yhteistyötä tiettyjen yritysten kanssa, joten kyseiset kolmannet osapuolet saattavat saada meiltä yllä mainittuja henkilötietojasi.

Tilauksia käsitelläksemme teemme yhteistyötä seuraavien yrityksien kanssa:

  • Logistiikkayhtiömme DPD, DHL ja FedEx
  • Maksupalveluntarjoajamme MultiSafepay
Tilisi

Tietyt verkkokaupan osat vaativat sinun rekisteröitymistäsi ensin. Tämän jälkeen sinun on annettava itsestäsi tiedot ja valittava käyttäjänimi. Näin luodaan tili, johon voit kirjautua sisään valitsemallasi käyttäjänimellä ja salasanalla.

Käytämme sähköpostiosoitetta, IP-osoitetta, nimeäsi ja osoitettasi, laskutusosoitetta ja puhelinnumeroa. Teemme tämän lupaasi perustuen. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme nämä tiedot korkeintaan kolmen kuukauden ajan. 

Pidämme nämä tiedot, jotta sinun ei tarvitse täyttää niitä uudelleen ja jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä osana sopimuksen täytäntöönpanoa. Voit muuttaa tilisi tietoja milloin tahansa.

Teemme yhteistyötä tiettyjen yritysten kanssa, joten kyseiset kolmannet osapuolet saattavat saada meiltä yllä mainittuja henkilötietojasi. 

Yhteydenottolomake ja uutiskirje

Yhteydenottolomakkeella voit kysyä meiltä kysymyksiä tai tehdä pyyntöjä.

Käytämme tähän nimeäsi ja osoitettasi, sekä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoittettasi. Teemme tämän lupaasi perustuen. Pidämme näitä tietoja, kunnes tiedämme varmasti, että olet tyytyväinen vastaukseemme.

Tarjoamme uutiskirjeen ilmoittaaksemme kiinnostuneille osapuolille tuotteistamme ja  palveluistamme. Jokainen uutiskirje sisältää linkin uutiskirjeen tilauksen peruuttamiseen. Voit myös tehdä tämän tilisi kautta.

Sähköpostiosoitteesi lisätään automaattisesti tilaajaluetteloon. Tietoja säilytetään kolme kuukautta uutiskirjeen tilauksen peruuttamisen jälkeen.

Teemme yhteistyötä tiettyjen yritysten kanssa, joten kyseiset kolmannet osapuolet saattavat saada meiltä yllä mainittuja henkilötietojasi.

Tilastot ja profilointi

Pidämme verkkokauppamme käyttöön koskevia tilastoja. Näiden tilastojen avulla parannamme kauppaamme siten, että vain oleelliset tiedot näytetään. Saatamme yhdistää henkilökohtaisia tietojasi saadaksemme lisätietoja sinusta. Tietysti kunnioitamme yksityisyyttäsi jatkuvasti. Jos et halua tätä, voit aina ilmoittaa siitä meille.

Käytämme tähän nimeäsi ja osoitetta, IP-osoittetta, sähköpostiosoittetta ja laskutusosoitetta. Teemme tämän lupaasi perustuen. Säilytämme näitä tietoja yhden vuoden ajan.

Tarjoaminen kolmansille osapuolille Toimimme tiettyjen yritysten kanssa, jotka saattavat saada meiltä yllä mainittuja henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Mainonta

Haluamme lähettää sinulle ilmoituksia tarjouksista ja uusista tuotteista tai palveluista.

Teemme tämän

  • sähköpostilla
  • sosiaalisen median kautta

Voit peruuttaa tämän mainonnan milloin tahansa. Jokainen sähköposti sisältää linkin tilauksen peruuttamiseksi. Voit estää viestit meiltä tai käyttää tilauksen peruuttamista. Voit myös ilmoittaa tästä meille tilisi kautta.

Paikkatiedot

Palvelun vaatiessa voimme kerätä sinulta sijaintitietoja (GPS). Sinulta pyydetään lupaa siihen kyseisellä hetkellä.

Sijaintitietoja voivat myös tallentaa ja käsitellä navigointi- ja karttaohjelmistojen tarjoajat, kuten Google Maps. Tietoja voivat siis käyttää myös Google tai Apple itse. Siihen me emme voi vaikuttaa. Lue aina kyseisen palveluntarjoajan tietosuojalausunnot.

Mainokset

Verkkokaupassamme näkyy mainoksia. Näemme seurannastamme, pitävätkö ihmiset niistä. Käytämme näitä tietoja vain asiakkaitamme kiinnostavien mainosten ja tarjousten tekemiseen tulevaisuudessa.

Ehdot muille yrityksille tai laitoksille

Edellä mainittuja yhteistyökumppaneita lukuun ottamatta emme luovuta henkilökohtaisia tietojasi muille yrityksille tai laitoksille missään olosuhteissa, ellei meillä ole laillista velvoitetta niin tehdä (esim. jos poliisi vaatii meitä tekemään niin rikoksesta epäillessä).

Tilastot

Pidämme verkkokaupan käyttöä koskevia tilastoja.

Verkkokaupastamme löydät käyttämämme sosiaalisen median painikkeet. Näiden palveluiden tarjoajat keräävät henkilökohtaisia tietojasi.

Keksit eli evästeet

Verkkokauppamme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joihin voimme tallentaa tietoja, joten sinun ei tarvitse täyttää niitä koko ajan uudelleen. Mutta voimme myös nähdä esimerkiksi, kun vierailet nettisivullamme uudelleen.

Kun vierailet verkkokaupassamme ensimmäistä kertaa, näytämme viestin, jossa selitämme evästeidemme käytön. Pyydämme sinua hyväksymään näiden evästeiden käytön.

Voit estää evästeiden käytön selaimesi kautta, mutta jotkut verkkokaupan osiot ja toiminnot eivät toimi enää sen jälkeen kunnolla.

Google Analytics

Käytämme Google Analyticsia seurataksemme, kuinka vierailijat käyttävät nettikauppaamme. Olemme tehneet käsittelysopimuksen Googlen kanssa. Tämä sopimus sisältää tiukkoja kohtia siitä, mitä he voivat seurata. Emme ole sallineet Googlen käyttää Analytics-tietoja muihin Google-palveluihin. Emme salli Googlen anonymisoida IP-osoitteita.

Turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Varmistamme, että tietosi tallennetaan turvallisesti, kun toimit kanssamme. Säädämme aina turvallisuutta ja kiinnitämme erityistä huomiota mahdollisiin riskeihin. 

Muutokset tähän tietosuojalausuntoon

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojalausuntoon. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojalausuntoon säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla muutoksista. Teemme parhaamme ilmoittaaksemme muutoksista erikseen.

Käytä, muuta ja poista tietojasi

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilökohtaisia tietojasi meillä on, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Katso alla olevat yhteystiedot.

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • saada selvitys, mitä henkilötietojasi säilytämme ja miksi
  • nähdä tarkat henkilötietosi, joita säilytämme
  • korjata virheet tiedoissasi
  • poistaa vanhentuneet henkilötietodot
  • peruuttaa lupa
  • vastustaa tietynlaista käyttöä

Ilmoita aina selkeästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, että emme korjaa tai poista väärän henkilön tietoja.

Valituksen tekeminen

Jos sinusta tuntuu, että emme tue sinua oikealla tavalla, sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietoviranomaiselle.

Yhteystiedot

Ledstores Europe B.V.
Mannerheiminaukio 1, 00100
Helsinki

[email protected]

+358 (0)9 42 454 556

 
Haluamme sijoittaa evästeitä tietokoneellesi auttaaksemme meitä parantamaan tätä verkkosivustoa. Hyväksytkö? KylläEiLisää evästeistä »

Tilaa uutiskirjeemme ja varmista,

Tilaa

Luo tili

Luomalla tilin myymälässämme voit siirtyä kassalle nopeammin, tallentaa useita osoitteita, tarkastella ja seurata tilauksia tililläsi ja paljon muuta.

Rekisteröidy

Recent toegevoegd

Ostoskorissasi ei ole yhtään tuotetta

Hinta yhteensä sis. alv.:€0,00
Lisää vielä €199,00 arvosta tuotteita ostoskoriin, niin saat ilmaisen toimituksen!

Kieli & Valuutta